Széchenyi Terv Plusz
Széchenyi 2020
Készítsd el a saját öved!
 

Cégünk, a Vejtasa Bőrgyártó és Kereskedelmi Kft. 1994-ben, családi vállalkozásként alakult. Elsődleges profilunk a bőrgyártás-, a kikészített bőrök értékesítése, valamint a különböző bőráruk – övek, derékszíjak, kutyafelszerelési termékek – gyártása és forgalmazása, kis- és nagykereskedők számára egyaránt.

A cég felpéci üzemében 1500 négyzetméteres gyártócsarnokban folyik a bőrgyártás, készáruink pedig 400 m2-es konfekcióüzemünkben készülnek. A bőrgyártó üzemünkbe kerülő alapanyagot magyar vágóhidakról szerezzük be, elsősorban marhabőrrel dolgozunk, de gyártósorunk alkalmas minden típusú bőr feldolgozására. Bőrgyártó üzemünk kapacitása 10 ezer m2/hónap, ami havonta kb. 50 ezer darab övet jelent.

A tradíciók ápolása mellett nagy hangsúlyt helyezünk a modern vállalatirányításra; erre ISO:9001-es Európai Uniós minőségi tanúsítványunk a garancia. Termékeink tartósságára kezességet vállalunk, öveinket tíz éves szakadás elleni garanciával hozzuk forgalomba.


Gyártási folyamataink több mint száz évre visszanyúló hagyományokon alapulnak. Családunk három generációra visszamenőleg foglalkozik bőrgyártással, egyes munkafolyamatok még ma is a család több mint százéves jegyzetein alapulnak, s bár a gépesítés sok mindent megváltoztatott, növényi cserzőanyagaink például a mai napig ugyanazok, mint amelyeket 200 éve használtak a bőrgyártó üzemekben.


developed by Webshark
© 2007 Minden jog fenntartva!
Kezdőoldal Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
Főoldal