Széchenyi Terv Plusz
Széchenyi 2020
Készítsd el a saját öved!
 

Bőrgyártó üzemünkben elsősorban saját beszerzésű, de igény szerint hozott nyersanyagot is feldolgozunk. Az üzem kapacitása 10 ezer m2/hónap, ami havonta kb. 50 ezer darab övet jelent.
Megrendelőink igényeihez igazodva a legkülönbözőbb célokra biztosítunk bőr alapanyagot, legyen szó pásztorbicska-tokról, motoros, pisztoly- vagy nyeregtáskáról, vagy éppen lószerszámokról, mint kengyelszíj, felrántószíj vagy kantár.
Igény szerint a bőrgyártási folyamat egyes lépéseit külön-külön is vállaljuk.

Különleges megrendeléseket is teljesítünk; feldolgozóüzemünkben készítettünk már ki sertéshólyagot, amelyből egzotikus, kézi készítésű díszlámpa készült, gyártottunk bőrt „szirony” dob készítéséhez és egyedi bőrképekhez, de volt rá példa, hogy ősmagyar íjak bevonásához csereztünk ki bikapéniszt, hártyavékony, áttetsző bőrt kapva eredményül.

A készülő bőrtárgy készítéséhez igazodva speciális cserzési technikákat is alkalmazunk, mint például a tradicionális magyar bicskatokok gyártásakor használt pikkelcserzés, melynek köszönhetően a bőr száradás után megtartja kialakított formáját, s merev, erős alakot vesz fel.


Egyre nagyobb az igény a jó minőségű céges ajándékok, egyedi tervezésű tárgyak iránt. Segítünk megvalósítani a cége, vállalkozása arculatát tükröző, minőségi ajándéktárgyakat. Széles választékunk mellett nyitottak vagyunk minden elképzelésre, legyen szó különleges mintával nyomott övekről, vagy éppen színes bőrtáskákról.

Öveink mintázata az egyedileg gyártott, fém nyomóhengerek segítségével testre szabható, bármilyen, egyedi szöveg vagy motívum – például céglogó – felvihető, elkészíttetése pedig akár már 200 darabos megrendelés esetén gazdaságos. Igény szerint egyedi övcsatot is gyártatunk termékeinkhez.

A méreteket és színeket illetően is kielégítjük az egyedi igényeket; gyártottunk többek között extra nagyméretű, 190 centiméteres erőemelő övet, egy légitársaság megrendelésére pedig pink színű öveket szállítottunk nagy mennyiségben.


developed by Webshark
© 2007 Minden jog fenntartva!
Kezdőoldal Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
Főoldal